Voor iedereen een thuis

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van een betaalbare inrichting van hun huis of tuin, dat is onze missie. We maken mooi wonen toegankelijk voor iedereen door de prijzen laag te houden, zonder concessie te doen op kwaliteit of actualiteit. Zo stellen we iedereen in staat om van hun huis een thuis te maken.

Zo werkt het ook bij uw project: u creëert een plek waar mensen (tijdelijk) wonen, werken, ontspannen en vakantie vieren. U wilt een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn en zich prettig voelen. Bij Leen Bakker Zakelijk maken we zo’n plek voor iedereen bereikbaar.

Leen Bakker Zakelijk; voor iedereen een thuis

logo

Altijd dichtbij

Het inrichten van een project zien wij als een mooie reis. U begint met inspiratie opdoen of denkt na over de eisen en wensen waar de inrichting aan moet voldoen, bekijkt wellicht producten en probeert ze uit, u vraagt advies en gaat uiteindelijk over tot aankoop. Leen Bakker Zakelijk wil op ieder moment van deze reis dichtbij zijn.

Ons assortiment

Leen Bakker Zakelijk heeft alles om van uw project een thuis te maken. We zijn een brede woninginrichting retailer en bieden een breed scala aan producten aan. Wij selecteren binnen onze collectie de items die geschikt zijn voor projectgebruik, benutten ons grote netwerk aan leveranciers en bieden waar nodig en mogelijk maatwerk aan. Daarbij streven we naar maximale kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs.

Onze service

Om van uw project een thuis te maken, gaan we altijd een stap verder. Daarom helpen we u bij het concept, de moodboards, maar ook met het leggen van vloeren, het maken van gordijnen, transport en montage. Desgewenst verzorgen we ook huishoudelijke artikelen, bruin- en witgoed. We leveren instapklaar op en maken het u daarmee zo gemakkelijk mogelijk.

 

Altijd actueel

Hoe word je 100 jaar? Door met je tijd mee te gaan. Dat doen we door te verrassen met een altijd actueel productaanbod. Daarmee bieden we inspiratie hoe we uw project betaalbaar tot een thuis kunnen omtoveren.

Wilt u ook graag uw project omzetten in een thuis? We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek, geheel vrijblijvend. Dat werkt wel zo prettig.

Tot ziens!
Team Leen Bakker Zakelijk

Een enthousiast en deskundig team staat voor u klaar:

Samen
De krachten bundelen
Luisteren
En de wensen vertalen
Positieve energie
Door fijne gesprekken
Het resultaat
Door service, aandacht voor details en nazorg

Puur mensenwerk, dat maakt t zo mooi!

Esther Lettinga

Sparren met klanten
Persoonlijk contact
Succesvol samenwerken aan uw project

Met een advies op maat én bovenal…
… een verrassend resultaat!  

Onje Evers

Pas als de klant tevreden is, ben ik dat ook!

Leen Bakker Zakelijk staat voor persoonlijk contact, dat maakt het werk zo leuk!

Jolein de Man Lapidoth

Als styliste werk ik in de eerste plaats op gevoel. Daarnaast probeer ik, door goed te luisteren, de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen naar een interieur dat bij hen past.

Natascha Leenaars

Met creativiteit & oog voor detail ga ik graag voor u aan de slag. 

Persoonlijk en klantgericht!

Priscilla Verhoeven

Elke dag met positieve energie en plezier inrichtingsuitdagingen oplossen voor opdrachtgevers, daar word ik blij van!

Doret Spoelstra

Manon Geels

Kirsten van der Mark

Iris Seters

We denken graag met u mee!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Leen Bakker Zakelijk? Wij nemen graag contact met u op. Ons ervaren en creatieve team adviseert u graag. Zelf contact opnemen mag uiteraard ook.

 

Contact