De vraag naar compleet ingerichte studentenwoningen is de afgelopen jaren toegenomen. De wens is een degelijke, kwalitatief goede inrichting. Een inrichting van deze tijd. Een inrichting waar de (internationale) student zich thuis voelt, waar met aandacht aan is gewerkt. Een inrichting die betaalbaar is, veelal in grotere aantallen leverbaar moet zijn en het liefst op korte termijn te realiseren is.

Leen Bakker Zakelijk kent de wensen en kan deze wensen inwilligen. Dat is bewezen!

 

Om van uw project een thuis te maken, gaan we altijd een stap verder. Daarom helpen we u bij het concept en de moodboards, zo zetten we met elkaar de juiste sfeer neer. Vervolgens worden meubels geselecteerd die geschikt zijn voor intensief gebruik. Kunnen we het perfecte item voor de ruimte niet vinden binnen de collectie van leen Bakker, dan maken we gebruik ons grote netwerk aan leveranciers. Ook op maat meubels behoren tot de mogelijkheden.

Gezamenlijke ruimtes en de keukens kunnen tevens door ons worden ingericht. Met liefde en plezier. Huishoudelijke pakketten, bruin- en witgoed, montage, raamdecoratie en de vloer; wij nemen het graag uit handen.

 

Heeft u geen totaalproject, maar heeft u wel grotere aantallen nodig? Geen probleem, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Samen met u kijken we naar geschikte items voor u project, de voorraden, levertermijnen en de prijs.

We denken graag met u mee!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Leen Bakker Zakelijk? Wij nemen graag contact met u op. Ons ervaren en creatieve team adviseert u graag. Zelf contact opnemen mag uiteraard ook.

 

Contact