Onze shortstay projecten zijn gericht op tijdelijke huisvesting voor diverse doelgroepen. Denk hierbij aan het huisvesten van arbeidsmigranten, expats of gezinnen die tijdens de renovatie van hun woning een tijdelijk onderkomen nodig hebben; een logeerwoning of rustwoning. Voor al deze mensen creëren wij een tijdelijk huis; een tijdelijk thuis.

 

Van project tot thuis; u geeft uw wensen en behoeften aan, wij anticiperen hierop. Van basic tot luxe, van projectmeubilair tot sfeeritems; alles is mogelijk. Totaalontzorging is hetgeen wij graag doen, wij nemen het project uit handen en zorgen ervoor dat de bewoners in een gespreid bedje arriveren. Wel zo makkelijk.

De projectinrichting van de woning, inclusief een huishoudelijke pakket, bruin- en witgoed, raamdecoratie en de vloer kan door ons verzorgd worden. Ook de montage van de meubels nemen wij naar wens uit handen. De planning stemmen wij zorgvuldig met u af.

 

Heeft u geen totaalproject, maar heeft u wel grotere aantallen nodig? Geen probleem, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Samen met u kijken we naar geschikte items voor u project, de voorraden, levertermijnen en de prijs.

We denken graag met u mee!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Leen Bakker Zakelijk? Wij nemen graag contact met u op. Ons ervaren en creatieve team adviseert u graag. Zelf contact opnemen mag uiteraard ook.

 

Contact