Recreatie

Leen Bakker Zakelijk; voor iedereen een thuis. Maak van uw accommodaties een nog fijnere plek. Een plek waar gasten zichzelf kunnen zijn, zich prettig voelen, een plek die past bij de omgeving, bij wie u bent en wat u wenst uit te stralen; een plek passend bij uw DNA. Bij Leen Bakker Zakelijk maken we zo’n plek voor iedereen bereikbaar.

 

We starten met uw wensen, uw idee. Waar moet de inrichting minimaal aan voldoen? Vervolgens wordt dit idee uitgewerkt door een van onze creatieve stylistes. De moodboards bespreken we met u en passen we aan tot het gewenste resultaat is bereikt. Onze ervaren projectmanagers gaan dit plan vervolgens verder voor u uitwerken tot offerte en planning.

De meubels die wij voor uw project selecteren kunnen tegen een stootje. We beseffen ons maar al te goed dat deze items zeer intensief gebruikt worden.

 

Ontzorgen staat in het traject centraal. De totaalinrichting van uw verblijfsaccommodaties kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen; meubilair, verlichting, raamdecoratie, vloeren, maar ook de huishoudelijke items, bruin- en witgoed en de montage verzorgen wij voor u. U geeft aan waar behoefte ligt.

We denken graag met u mee!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Leen Bakker Zakelijk? Wij nemen graag contact met u op. Ons ervaren en creatieve team adviseert u graag. Zelf contact opnemen mag uiteraard ook.

 

Contact