Het inrichten van horecalocaties is ons niet vreemd. Samen met u creëren wij graag een fijne plek, een plek om te ontspannen, samen te zijn met vrienden, familie of collega’s, een plek om te genieten van een hapje en een drankje. Van croissanterie tot Italiaans restaurant, wij pakken het project graag beet en gaan samen met u aan de slag om tot een pakkend concept te komen. Ook op vakantieparken of in leisurecentra heeft Leen Bakker Zakelijk diverse horecagelegenheden opgeleverd.

 

Voor deze projecten zoeken wij de samenwerking met onze leveranciers en partners. We bundelen de krachten om tot het perfecte en gewenste resultaat te komen. Ook in het voortraject denken we graag mee; kleur, materialen, verf of toch behang? Onze stylistes gaan de uitdaging graag aan.

De coördinatie en planning van de projectinrichting stemmen wij in goed overleg met u af en nemen wij waar mogelijk uit handen. De leveringen verzorgen wij veelal met ons eigen vervoer en op tijdsafspraak.

 

Heeft u geen totaalproject, maar heeft u wel grotere aantallen nodig? Geen probleem, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Samen met u kijken we naar geschikte items voor u project, de voorraden, levertermijnen en de prijs.

We denken graag met u mee!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Leen Bakker Zakelijk? Wij nemen graag contact met u op. Ons ervaren en creatieve team adviseert u graag. Zelf contact opnemen mag uiteraard ook.

 

Contact