Thuiswerkplekken & kantoorinrichting

Thuiswerken; inmiddels is het voor velen heel normaal geworden. Wonen en werken is dan ook niet meer los van elkaar te zien.

 

Leen Bakker Zakelijk helpt uw organisatie graag om uw medewerkers thuis een fijne werkplek te bieden, een plek passend bij de huiselijke sfeer. Uiteraard denk wij mee over de vereisten waaraan deze werkplek moet voldoen; een in hoogte verstelbaar bureau in combinatie met een goede bureaustoel. Leen Bakker voegt hier graag net wat meer huiselijkheid aan toe. Denk hierbij aan een bureaulamp, vloerkleed of mand.

 

Wij stellen graag diverse pakketten samen waar uw medewerkers een keuze uit kunnen maken. Uiteraard tegen een scherpe prijs.

 

 

 

Maar ook het inrichten van uw kantoorpand verzorgen wij met liefde en plezier. Leen Bakker Zakelijk kan het gehele project uit handen nemen: we kunnen u ondersteunen met het geven van een kleuradvies, het stofferen van de ruimte, het verzorgen van de werkplekken, de inrichting van vergaderruimtes en ontmoetingsplekken.

 

Het project wordt turnkey opgeleverd; de levering, het inhuizen en de montage wordt uit handen genomen. Vloer en raamdecoratie kan brandvertragend geleverd worden. Kortom; Leen Bakker Zakelijk ontzorgt graag.

 

Laat ons weten waar u naar op zoek bent, dan maken wij vrijblijvend een afspraak en sfeerimpressie voor u.

 

 

 

 

 

We denken graag met u mee!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Leen Bakker Zakelijk? Wij nemen graag contact met u op. Ons ervaren en creatieve team adviseert u graag. Zelf contact opnemen mag uiteraard ook.

 

Contact